Reviews Jacobs Binnendeuren

Is de klant tevreden, dan zijn wij tevreden!

Is de klant tevreden, dan zijn wij tevreden!

Hieronder vind je enkele reviews.

Alles naar wens!

Alles is naar wens verlopen. Prima service , top plaatser en zeer tevreden over het resultaat. Wat we trouwens ook nog altijd zijn van onze keuken.

J. (plaatsing 21 februari 2022)

Foto voorbeeld M91.

Alles naar wens!
Super tevreden met het resultaat.

Super tevreden met het resultaat.

We zijn super tevreden met het resultaat, en zouden het iedereen aanraden om bij jullie langs te komen voor de aankoop van nieuwe deuren. Vooral omdat het bij jullie niet enkel om verkoop gaat maar ook om wat de klant echt wil en zo samen tot het gewenste effect te kunnen komen. 

Jullie zijn echt een top-team en je voelt dat de samenwerking op wieltjes loopt tussen jullie diensten. Van aankoop tot plaatsing én niet te vergeten de dienst na verkoop waar je steeds terecht kan voor vragen of eventuele opmerkingen.

Bedrijf met ervaring die eruit springt voor ons. Uitzonderlijk, zeggen we! Heel erg bedankt!

Kelly - plaatsing februari 2022

 


 


Vlotte samenwerking!

Langs deze weg wil ik jou en het bedrijf bedanken voor de zeer vlotte en correcte samenwerking voor ons privé project in Everbeek!    Opvallend hoe vriendelijk eenieder bij jullie is, van eerste contact tot feilloze plaatsing binnen de afgesproken termijn.

B.

22/06/2022

Vlotte samenwerking!
Zeeeeer tevreden!

Zeeeeer tevreden!

Beste,

We zijn zeeeeeeeeeeeeeeeeeer  tevreden:)

Alles is zoals we het wensten.

We maken zeker en vast voor jullie reclame.  Indien jullie foto's willen nemen voor jullie website of facebook kom gerust langs.


A. en S., plaatsing mei 2022 in Denderwindeke

Perfecte service!

Perfecte service!

Van aangename en spontane ontvangst in de showroom tot perfecte plaatsing van knappe deuren met snelle en correcte administratieve afhandeling tussendoor;   perfecte service!

bedankt!

N. & L (plaatsing oktober 2022)

Interesse in onze deuren? Maak een afspraak!

Wenst u meer uitleg over onze aanpak en onze producten? Omwille van de coronamaatregelen werken wij uitsluitend op afspraak.