Nieuws
Scroll

Update - Fase 1 wegenwerken Brakelsesteenweg gestart - Wij blijven bereikbaar!

7 maand geleden

Op maandag 11 oktober is fase 1 van de effectieve werken aan de Brakelsesteenweg in Ninove (riolering) gestart. Het goede nieuws: Jacobs Binnendeuren blijft altijd perfect bereikbaar! Wie vanuit Ninove komt, moet wel een omleiding volgen.

Voor wie vanuit Ninove naar Jacobs Binnendeuren komt: plaatselijk verkeer van minder dan 3,5 ton richting Brakel of Geraardsbergen volgt een omleiding via de Bovenhoekstraat, Smid Lambrechtstraat, Nederhasseltstraat en Wildendries (groene lijn). Om de hinder in de dorpskern van Outer te beperken worden enkele straten enkelrichting.

Voor wie vanuit Brakel/Geraardsbergen richting Jacobs Binnendeuren rijdt: is er eigenlijk geen probleem. De Brakelsesteenweg blijft immer volledig open tot aan het kruispunt met de Tabakslaan (aan de Mercedes-garage). Wil je nadien verder richting Ninove, dan volg je een omleiding via de JB van Langenhaeckestraat, Paardeveldstraat, Eichemstraat, Preekherenstraat, Perrestraat en Aardeweg (groene lijn).

Voor meer info kan u steeds terecht op www.wegenenverkeer.be/ninove 
Aarzel bij vragen óf voor het maken van een afspraak niet om ons te contacteren!

Patrick, Christine, Bart, Wim, Lieselotte & collega's

Interesse in onze deuren? Maak een afspraak!

Wenst u meer uitleg over onze aanpak en onze producten? Omwille van de coronamaatregelen werken wij uitsluitend op afspraak.