Nieuws
Scroll

Klantenbegeleiding voor projectontwikkelaars, architecten en schrijnwerkers

1 maanden geleden

Ben jij projectontwikkelaar, architect of schrijnwerker? Dan ben je ook aan het juiste adres. Onze toonzaal en onze adviseurs staat ter beschikking van jouw klant.

Klantenbegeleiding op maat

Dat we onze deuren zelf maken én plaatsen, hadden we je ongetwijfeld ooit al eens verteld. Dat we ook klanten van architecten, projectontwikkelaars en schrijnwerkers met plezier begeleiden, misschien nog niet? Het betekent dat we onze toonzaal volledig ter beschikking stellen van jouw klanten. Onze adviseurs gaan - net zoals ze dat voor particulieren doen - mee op zoek naar de deur die past bij de stijl, smaak én natuurlijk het budget van de klant.

Ons aanbod? Breed. Van tijdloos massief (al dan niet in een modern pak) naar gezellig vintage tot stijlvol fineer en ‘onzichtbaar’ strak. Wat betreft die laatste categorie, de in de wand weggewerkte aluminium kaders, zijn we preferred partner van het Belgische bedrijf ARLU. Daarnaast zijn we ook sterk in glasdeuren, smeedijzeren deuren, anti-inbraakdeuren, enzovoort.

Bespreken we een eventuele samenwerking eens bij een lekkere kop koffie? Bel voor een afspraak naar 054 32 63 06 of stuur een mailtje naar jason@jacobs-deuren.be. Tot binnenkort.

Klantenbegeleiding voor projectontwikkelaars, architecten en schrijnwerkers

Interesse in onze deuren? Maak een afspraak!

Wenst u meer uitleg over onze aanpak en onze producten? Omwille van de coronamaatregelen werken wij uitsluitend op afspraak.