Acties
Scroll

(VER)BOUWDAGEN! Tot en met 25 maart

3 weken geleden

The most wonderful time of the year voor (ver)bouwers? Eind februari, begin maart! Hét moment om de nieuwste trends te ontdekken en ideeën op te doen.

Moet je straks dus als de bliksem naar de bouwbeurs in Brussel? Niet per se. In de toonzaal van Jacobs Binnendeuren - meer dan 150 deurmodellen, jawel - kan je immers heel het jaar door de nieuwe interieurtrends ontdekken en inspiratie opdoen voor je bouw of verbouwing. Je krijgt er bovendien persoonlijk advies en geniet tot en met 25 maart van extra interessante voorwaarden. Goed deurdacht, hé.

What’s new?

Nieuwe designs met smeedijzer, ons in eigen atelier ontwikkeld alternatief voor dat smeedijzer, onzichtbare deuren zónder krukken, massief eik maar in een heel strak pak, oude gloriën die een comeback maken en meer opties en combinatiemogelijkheden dan ooit tevoren. Benieuwd? Maak een afspraak of spring gewoon eens binnen. We zijn een en al oor.

Wie we zijn

Jacobs Binnendeuren is een familiebedrijf pur sang dat staat voor expertise en vakmanschap. In 1919 opgericht als houtzagerij en karrenmakerij, vandaag specialist in binnendeuren op maat. Zo’n tachtig procent van onze deuren maken we volledig in eigen atelier.

Het is de derde en vierde generatie ‘Jacobsen’ die vandaag aan het roer staat. Patrick, Christine en hun kinderen Bart, Lieselotte en Wim. Karren en houten wagens maken we al een tijdje niet meer, deuren van de bovenste plank des te meer. En dat dankzij een visie die gericht is op kwaliteit, ervaring die van generatie op generatie wordt doorgegeven, een atelier met meedenkende mensen, eigen plaatsingsdienst en ervaren adviseurs en opmeters.

Tot snel?

www.jacobs-deuren.be / info@jacobs-deuren.be / 054 32 63 06


Interesse in onze deuren? Maak een afspraak!

Wenst u meer uitleg over onze aanpak en onze producten? Omwille van de coronamaatregelen werken wij uitsluitend op afspraak.