Acties
Scroll

Een alternatief voor de smeedijzeren deur? Onze Steel Wood & Faux Fer

1 jaar geleden

Smeedijzeren deuren zijn mooi, passen dankzij een quasi ongelimiteerde keuze aan verdelingen zo goed als elk interieur én staan vandaag met stip op het verlanglijstje van (ver)bouwers. Maar we hebben ook een perfect (en budgetvriendelijker) alternatief!

Steel Wood & Faux Fer

Ja, dat zwart gelakte staal geeft cachet aan je interieur én is als eyecatcher bovendien ook makkelijk te combineren met houten, gelakte of zelfs strakke ‘onzichtbare’ deuren.  Waarom niet iedereen dan zo’n thuis heeft staan? Wel, omdat  simpelweg niet iedereen er fan van is natuurlijk én omdat het ook  best een stevige hap uit je (deuren)budget neemt.

Begrijp ons niet verkeerd… Ben je op zoek naar een smeedijzeren deur? Een scharnierende, een pivoterende, een dubbele of een exemplaar met zij- of bovenlichten? Dan ben je bij Jacobs Binnendeuren sowieso aan het juiste adres. Zoek je de look en feel van gelakt staal, maar wil je toch nét iets anders? Dan hebben we ook goed nieuws: de straffe vakmensen in ons atelier ontwierpen het ideale alternatief: Steel Wood en Faux Fer!

What’s in a name. Steel Wood en Faux Fer - vals ijzer, die laatste zegt het eigenlijk zelf - zijn volspaandeuren waaruit we een maximale glasopening frezen en vervolgens lakken in een (meestal zwarte, maar de keuze is helemaal aan jou) structuurlak. De stijlen en traversen zijn slechts 7 cm breed, de verdelingen van de glaslatten naar smaak en stijl te kiezen, het resultaat - al zeggen we het zelf - straf. Het verschil tussen Steel Wood en Faux Fer dan: de vorm van de staande en liggende glaslatten. Steel Wood heeft gelijkliggende ‘platte’ latjes, Faux Fer wordt gekenmerkt door schuine, zeg maar piramidevormige latten.

De batibouwperiode is traditiegetrouw de uitgelezen tijd om de nieuwe trends op interieurvlak te ontdekken, toch? Dan is het ook hét ideale moment om de toonzaal van Jacobs Binnendeuren te ontdekken. Tijdens onze beursactie, tot en met 25 mei, geniet je bovendien van extra interessante voorwaarden.

Interesse in onze deuren? Maak een afspraak!

Wenst u meer uitleg over onze aanpak en onze producten? Omwille van de coronamaatregelen werken wij uitsluitend op afspraak.